Викриття ворожого кубла: Порошенко відмітив СБУ в справах Савченко і Саакашвілі
Категорія
Україна
Дата публікації

Викриття ворожого кубла: Порошенко відмітив СБУ в справах Савченко і Саакашвілі

Викриття ворожого кубла: Порошенко відмітив СБУ в справах Савченко і Саакашвілі
Джерело:  online.ua

Український глава Петро Порошенко подякував співробітникам СБУ за останні дві масштабні операції по справам Надії Савченко та Міхеїла Саакашвілі. Він вважає, що завдяки їхньому професіоналізму в Україні вдалося викрити вороже кубло, яке діяло в країні в інтересах Росії.

З такою заявою Порошенко виступив на урочистому заході з нагоди 26-ї річниці створення СБУ, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу українського лідера.

Читайте також: "Гоп-компанія": у справі Саакашвілі з'явилися резонансні деталі і коментар Порошенко

У своєму виступі Порошенко підкреслив, що викриття Савченко і Саакашвілі "гідні сторінок в підручниках для майбутніх співробітників СБУ". Він нагадав, що буквально за два місяці українським спецслужбам вдалося викрити "табір протесту" Саакашвілі під Радою, який "сидів під ковпаком ФСБ РФ".

Другою масштабною спецоперацією СБУ Порошенко назвав запобігання теракту в Києві, в якому підозрюється нардепка Надія Савченко. На думку президента України, докази у цій справі свідчать про те, що Росія хоче перемістити епіцентр гібридної війни до Києва.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Порошенко назвав справу Савченко "російською спецоперацією" в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?