Ситуація на Донбасі різко загострилася: бойовики з гранатометів атакують ЗСУ
Категорія
Події
Дата публікації

Ситуація на Донбасі різко загострилася: бойовики з гранатометів атакують ЗСУ

Ситуація на Донбасі різко загострилася: бойовики з гранатометів атакують ЗСУ
Джерело:  online.ua

За минулу добу, 24 березня, ситуація на Донбасі різко загострилася - бойовики 13 раз порушили режим перемир'я, застосовуючи по позиціях ЗСУ заборонену Мінськими угодами зброю. В результаті активного наступу терористів українські військовослужбовці не постраждали.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу штабу АТО.

Читайте також: Руїни в Авдіївці: штаб показав жахливі наслідки обстрілу бойовиками

На Донецькому напрямку бойовики вели вогонь по позиціях ЗСУ в районі Кам'янки, Лебединського та Новотроїцького. Вони гатили з великокаліберних кулеметів і гранатометів. Біля Старогнатівці, Павлопіля і шахти Бутівка терористи влаштували провокації зі стрілецької зброї.

На Луганському напрямку поблизу Троїцького окупанти вели ворожий вогонь з гранатометів і кулеметів. В районі Щастя бойовики застосували по позиціях ЗСУ стрілецьку зброю.

Також повідомляється, що в зоні АТО в суботу внаслідок вибуху загинув український військовослужбовець. Ще один з важкими травмами був госпіталізований. Причиною тому стало необережне поводження з боєприпасами.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бойовики обстріляли мирну Авдіївку зі 120-мм мінометів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?