Путін готовий піти на поступки по Донбасу - Time
Категорія
Політика
Дата публікації

Путін готовий піти на поступки по Донбасу - Time

Путін готовий піти на поступки по Донбасу - Time
Джерело:  TIME

Російський глава Володимир Путін готовий пустити на окупований Донбас міжнародну адміністрацію і тим самим завершити збройний конфлікт на сході України.

Про це повідомив в матеріалі для Time російський журналіст Михайло Зигарь, передає ONLINE.UA.

Читайте також: У Британії Путіна порівняли з Гітлером, в Росії образилися

За даними Зигаря, який є колишнім головним редактором каналу "Дождь", протягом нового президентського терміну Путін планує віддати український Донбас під контроль "проміжної міжнародної адміністрації", як було з Боснією і Герцеговиною та Косово.

Посилаючись на свої джерела в МЗС РФ, журналіст також підкреслив, що ніяких поступок в питанні Криму Путін не збирається робити. Він вважає анексію півострова правильною і справедливою.

Також в своїй статті російський журналіст відзначає, що в 2024 році, коли за законом має завершитися президентство Путіна, російський глава не має наміру віддавати владу. Зигарь вважає, що Путін продовжить керувати країною, але поки невідомо, яким чином він виведе цей намір на законодавчий рівень.

Слід зазначити, що свій номер Time, в якому буде опубліковано статтю про наміри Путіна по Донбасу, повністю присвятив російському главі. На обкладинку номера, який вийде 2 квітня, журнал помістив коронованого Путіна, назвавши зображення "Сходження царя".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін поступився в питанні введення миротворців на Донбас, але з однією умовою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?