Блокування Vodafone: бойовики придумали новий спосіб наживатися на жителях "ДНР"
Категорія
Події
Дата публікації

Блокування Vodafone: бойовики придумали новий спосіб наживатися на жителях "ДНР"

Блокування Vodafone: бойовики придумали новий спосіб наживатися на жителях "ДНР"
Джерело:  online.ua

Бойовики "ДНР" знайшли новий спосіб заробітку - вони продають місцевим жителям мобільні тури по місцях, де ловить Vodafone.

Про це на своїй сторінці в соцмережі написав першим заступником начальника Нацполіціі України В'ячеслав Аброськін, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: "Такий відчай бере": мешканці "ДНР" скаржаться на відсутність зв'язку Vodafone

У своєму повідомленні Аброськін написав, що мобільний тур подається по 200-250 російських рублів. Він вважає, що даний факт є черговим підтвердженням, що так звана республіка створена "хворою людиною".

Нагадаємо, зв'язок українського оператора Vodafone пропав на територіях "ЛДНР" на початку січня 2018 року. Тоді компанія за кілька днів відновила зв'язок в "ЛНР", а в "ДНР" фахівців так і не допустили до ремонтних робіт.

У Vodafone вважають, що бойовики навмисне блокують зв'язок українського мобільного оператора, щоб просувати свою мережу "Фенікс". Місцеві жителі обурені ситуацією, тому що не мають можливості через самовілля бойовиків зв'язатися з родичами з України.

Як повідомляв ONLINE.UA, бойовики "ДНР" зробили чергову нахабну пропозицію щодо вирішення проблем зі зв'язком на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?