У Росії загорівся великий торговий центр, загинули діти: з'явилося моторошне відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії загорівся великий торговий центр, загинули діти: з'явилося моторошне відео

У Росії загорівся великий торговий центр, загинули діти: з'явилося моторошне відео
Джерело:  online.ua

У російському місті Кемерово 25 березня відбулася масштабна трагедія - у великому торговому центрі "Зимова вишня" виникла сильна пожежа, в результаті якої загинули люди, серед яких є діти.

Моторошні фото і відео пожежі в торговому центрі публікують в соцмережах очевидці трагедії, передає ONLINE.UA.

Читайте також: На одному з найбільших ринків України сталася пожежа: опубліковані відео

За даними російських ЗМІ, в залі кінотеатру, розташованому на території торгового центру, були виявлені тіла чотирьох дітей. Цю інформацію поки офіційно не підтвердили в правоохоронних органах.

Також на відео показано, що люди стрибають з вікон палаючого торгового центру, в надії врятуватися від вогню. На кадрах показано, як один молодий чоловік розбився, намагаючись вибратися з палаючої будівлі.

"Там було багато дітей, один чоловік випав з вікна і розбився на смерть. Всіх працівників і відвідувачів торгового центру евакуювали. Люди налякані, деякі плачуть. Приїхали чотири машини швидкої допомоги, працюють кінологи, пожежні",- пишуть в соцмережах очевидці сильної пожежі в ТЦ.

За попередньою інформацією, займання в "Зимовій вишні" відбулося на 4 поверсі комплексу, де розташовується кінотеатр і дитячі атракціони. На даний момент горять три з чотирьох поверхів будівлі. Рятувальникам і пожежним поки не вдалося ліквідувати полум'я.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що жителів Амстердама налякав вогненний стовп з-під землі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?