Рабська психологія ще жива: ще одна артистка різко висловилася про росіян
Категорія
Світ
Дата публікації

Рабська психологія ще жива: ще одна артистка різко висловилася про росіян

Рабська психологія ще жива: ще одна артистка різко висловилася про росіян
Джерело:  mk.ru

Популярна російська артистка і зірка шоу-бізнесу Аліка Смєхова виступила з несподіваною заявою про росіян. Вона підтримала висловлювання Олексія Серебрякова про те, що тупість і дурість є національною ідеєю росіян, а також назвала громадян своєї країни рабами перед владою.

Свою думку Смєхова висловила в інтерв'ю "МК", передає ONLINE.UA.

Читайте також: Хамство і нахабство: відомий російський актор про національну ідею РФ

Смєхова вважає, що більшість росіян навіть не зрозуміли головного посилу в висловлюванні Олексія Серебрякова. Але вона вважає його справжнім і сміливим патріотом Росії, яким артистка дуже пишається.

"Взагалі вся ця зграя, яка накинулася ... Мені здається, ніхто з них не вник в суть питання і не почув його відповіді. Усі просто хочуть причепитися, аби було до чого і до кого. Як в радянському піонерському таборі, ненависть згуртовує, всюди треба знаходити ворогів", - прокоментувала Смєхова скандал, в якому опинився Серебряков.

На її думку, "все темне", що сьогодні виходить від росіян, розбудив в них колишній диктатор Йосип Сталін. При цьому і в його часи, на думку Смєхової, були герої, які за свою позицію сиділи у в'язницях по 20 років, але при цьому зберігали своє людське обличчя.

"Але ж тільки в 1861 році скасували кріпосне право. Це ж зовсім недавно! Тому, на жаль, рабська психологія ще жива, підтвердження цьому - кривавий переворот, я навіть не хочу це революцією називати. Люди, які писали доноси, - вони звідти", - додала Смєхова.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що російський музикант і виконавець Андрій Макаревич різко висловився про російську владу і росіян.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?