Кремль істерично прокоментував дії Лондона у справі Скрипаля
Категорія
Світ
Дата публікації

Кремль істерично прокоментував дії Лондона у справі Скрипаля

Кремль істерично прокоментував дії Лондона у справі Скрипаля
Джерело:  НТВ

Реакція Великої Британії на отруєння колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля є "небаченим хамством, що межує з бандитизмом".

Таку істеричну заяву зробив прес-секретар російського глави Дмитро Пєсков в інтерв'ю НТВ, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Євросоюз прийняв важливе рішення щодо РФ у справі отруєння Скрипаля

Пєсков вважає, що Лондон забув про міжнародну коректність, звинувачуючи Росію в тому, що навіть британська влада сама не може сформулювати. При цьому, за словами Пєскова, Путін зберігає в цій сітуаціі абсолютний спокій і витримку.

"Він сказав, що ми займаємося нашими внутрішніми справами в першу чергу, а це подія, яка сталася у вас, і ми спочатку повинні розібратися, а потім вже про щось говорити. Ось, власне позиція Путіна", - прокоментував ситуацію Пєсков.

Прес-секретар російського президента підкреслив, що вся ця ситуація є провокацією. І перед Росією, в зв'язку з цим, постало завдання впоратися з нею.

Таким чином Кремль відреагував на жорсткі заходи Лондона, які британська влада ухвалила щодо Москви у справі Скрипаля. Зокрема, Британія вислала з країни 23 російських дипломатів, на що Росія відповіла аналогічно.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше медики розповіли погані новини про стан отруєних Скрипаль.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?