Жахлива пожежа в Кемерово: число жертв сильно зросло, з'явилося нове відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Жахлива пожежа в Кемерово: число жертв сильно зросло, з'явилося нове відео

Жахлива пожежа в Кемерово: число жертв сильно зросло, з'явилося нове відео
Джерело:  online.ua

Внаслідок пожежі в торговому центрі в російському Кемерово, яка спалахнула напередодні, загинули 53 людини, і безліч людей пропали без вісті.

Дані про це були опубліковані місцевими ЗМІ, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: У лікарні Південної Кореї сталася масштабна пожежа, десятки загиблих: опубліковано відео

Попередньо встановили, що пожежа почалася в батутній кімнаті через загоряння поролону, проблеми з проводкою або запалених свічок, пожежна сигналізація не спрацювала, а одну з груп дітей замкнули в кінозалі. Вогонь вдалося загасити лише пізно вночі, але через годину він знову спалахнув. Обрушилися будівлі двох кінотеатрів. Ситуацію ускладнило те, що будівлю звели з неякісних матеріалів, а рятувальники деяких дітей без свідомості вважали за мертвих.

Варто зауважити, що жоден загальноросійський телеканал не перервав трансляцію для освітлення трагедії в Кемерово, - про це сказали тільки в деяких випусках новин.

Пошуки зниклих продовжуються.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше було відомо про чотирьох загиблих дітей внаслідок трагедії в Кемерово. При цьому, люди стрибали з вікон ТЦ, щоб врятувати своє життя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?