Бойовики різко посилили обстріли на Донбасі, сили АТО зазнали втрат
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики різко посилили обстріли на Донбасі, сили АТО зазнали втрат

Бойовики різко посилили обстріли на Донбасі, сили АТО зазнали втрат
Джерело:  online.ua

За добу неділі, 25 березня, на Донбасі зафіксували 44 обстріли бойовиків, внаслідок яких один український військовий загинув, а ще один постраждав.

Про це йдеться в ранковому зведенні штабу АТО, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: СБУ зняла фільм про війну на Донбасі: опубліковано відео

На Донецькому напрямку бойовики стріляли з мінометів 120 мм калібру по Опитному, Лебединському і Широкино, з танка і мінометів 82 мм калібру, - по Піскам, з мінометів 82 мм - по Талаківці, з гранатометів, - по Авдіївці, Водяному, Богданівці, шахті Бутівці, Новотроїцькому, з кулеметів, - по Павлополю і Верхньоторецькому, з БМП по Гнутовому, зі стрілецької зброї, - по Мар'їнці, шахті Бутівці, Красногорівці, Кам'янці.

На Луганському напрямку відбулося всього два обстріли, - з кулеметів по Троїцькому, і зі стрілецької зброї та кулеметів по Новгородському.

Як повідомляв ONLINE.UA, за минулу добу в зоні АТО бойовики 13 разів стріляли по позиціях сил української армії, однак, втрат не зафіксували.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?