В Україні анонсували "сюрприз" у справі стягнення боргів з Газпрому
Категорія
Економіка
Дата публікації

В Україні анонсували "сюрприз" у справі стягнення боргів з Газпрому

В Україні анонсували "сюрприз" у справі стягнення боргів з Газпрому
Джерело:  online.ua

Мін'юст України має план щодо стягнення $2,6 млрд, які російський Газпром зобов'язаний виплатити відповідно до рішення Стокгольмського арбітражу.

Про це в ефірі одного з українських телеканалів висловився міністр юстиції України Павло Петренко, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Газова суперечка: Гройсман назвав суму боргу Газпрому перед Україною

"У нас є план, який я не буду озвучувати, тому що це має бути сюрпризом для боржника", - підкреслив міністр. У той же час, він натякнув, що в різних країнах російський монополіст має достатньо активів для покриття боргу перед Україною.

Також Петренко нагадав, що 100 мільйонів гривень вже вдалося стягнути до держбюджету України після арешту майна Газпрому в Україні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Газпром подав в Апеляційний суд Швеції клопотання про часткове скасування рішення Стокгольмського суду у справі газової суперечки з Україною.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?