Тягар: Москаль жорстко розкритикував місію ОБСЄ на Закарпатті
Категорія
Політика
Дата публікації

Тягар: Москаль жорстко розкритикував місію ОБСЄ на Закарпатті

Тягар: Москаль жорстко розкритикував місію ОБСЄ на Закарпатті

Моніторингова місія ОБСЄ не потрібна на Закарпатті, оскільки на Донбасі спостерігачі змогли "відзначитися" тільки конфліктними ситуаціями.

Про це висловився губернатор Закарпатської області Геннадій Москаль, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

Читайте також: Ганебний шлях: Клімкін різко засудив провокації на Закарпатті

Чиновник нагадав, що працював разом з СММ ОБСЄ під час головування в Луганській військово-цивільній адміністрації, і заявив, що на Закарпатті введення місії необхідне "як зайцю стоп-сигнал".

"Крім конфліктних ситуацій нічого з ними не відбувалося. В роботі - ледарі. Тільки сидять в ресторанах - пиво, горілка, віскі. Нах**н вони нам тут потрібні? Я категорично проти. Це організація, яка себе бездарно показала на Донбасі. Де їх досягнення? Вони кого звільнили з полону, що зробили? ОБСЄ буде тільки тягарем на Закарпатті", - підкреслив Москаль.

Варто зауважити, що раніше Угорщина заявляла про необхідність введення спостерігачів СММ ОБСЄ на Закарпаття для "забезпечення безпеки угорців". 10 березня в МЗС Угорщини стверджували, що організація відкрила наглядову місію з 12-ти осіб на Закарпатті.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Угорщині звинувачували Україну в запуску "міжнародної кампанії брехні".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?