Рабінович заявив, що партії «За життя» близькі ідеї В'ячеслава Чорновола
Категорія
Політика
Дата публікації

Рабінович заявив, що партії «За життя» близькі ідеї В'ячеслава Чорновола

Рабінович заявив, що партії «За життя» близькі ідеї В'ячеслава Чорновола
Джерело:  rbc.ua

Політична партія «За життя» готова продовжити справу видатного українського політичного діяча В'ячеслава Чорновола. Про це заявив лідер «За життя», народний депутат України Вадим Рабінович в ефірі телеканалу «112 Україна» 25 березня у 19-ту річницю від дня загибелі Чорновола в автокатастрофі, повідомляє « РБК-Україна », передає ONLINE.UA.

«Чорновіл був великою людиною - він вірив у людей, як і вірив в те, що оточують його друзі. Я дуже сподіваюся на те, що в нашій країні, в нашій українській політиці ще будуть такі ж чисті і світлі «Чорноволи». Я вважаю, що партія «За життя» - це партія, яка обов'язково продовжить на практиці ідеї великого українця Чорновола», - констатував нардеп.

«25 березня - річниця фізичної смерті видатного політика, самого великого українця минулого століття В'ячеслава Чорновола. Мені пощастило з ним дуже багато і довго спілкуватися. Мені пощастило йому трошки допомагати, зокрема, «розрулювати» пресу Руху (очолюваний Чорноволом «Народний Рух України», - ред.). І я щасливий від того (і прес-секретар Чорновола Дмитро Понамарчук це підтверджує), що В'ячеслав Максимович довіряв мені багато речей», - зізнався політик.

Парламентарій зазначив, що йому близькі ідеї та погляди Чорновола. Але нардеп вважає, що однопартійці Чорновола вбили його морально за місяць до фізичної смерті, проголосувавши за зняття В'ячеслава Максимовича з голови Руху.

«Я любив і люблю цю велику людину, я обожнюю не менше великі слова Чорновола, що немає «москалів» і немає «бандерівців», а є єдина Україна, яку просто грабують багато років... Але я вважаю, і сьогодні це хочу озвучити, що за місяць до фізичної смерті його вбили морально. Сталося це під час голосування за зняття Чорновола з голови фракції «Народний Рух України» - з 48 членів фракції 30 його зрадили», - нагадав нардеп.

«Хочу назвати прізвища деяких з тих, хто голосував за те, щоб у Чорновола забрати Рух і практично почати його знищення і моральне, і як політика. Прізвища дуже цікаві - сьогодні це досить відомі українці: В'ячеслав Кириленко (привіт тобі, дорогий!), Юрій Костенко, Роман Зварич, Іван Заєць, Ігор Юхновський, Ігор Тарасюк, Іван Драч, Дмитро Павличко, Володимир Черняк та інші», - розповів він.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?