Трагедія в російському Кемерово: число жертв знову сильно зросло
Категорія
Світ
Дата публікації

Трагедія в російському Кемерово: число жертв знову сильно зросло

Трагедія в російському Кемерово: число жертв знову сильно зросло
Джерело:  ТАРС

В результаті страшної пожежі, що сталася в торгово-розважальному центрі "Зимова вишня" в російському місті Кемерово, загинуло 64 людини. Крім того, зафіксували 44 постраждалих, а 16 чоловік пропали без вісті.

Про це розповів керівник Міністерства з надзвичайних ситуацій в Росії Володимир Пучков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Читайте також: Жахлива пожежа в Кемерово: число жертв сильно зросло, з'явилося нове відео

Відзначається, що з постраждалих госпіталізували 10 осіб. З загиблих вдалося впізнати поки тільки 15 чоловік, процедура впізнання триває, проте, тіла багатьох сильно обгоріли і знадобиться генетична експертиза.

У Кемеровській області з 27 березня оголошено триденний траур за загиблими в пожежі. Питання про оголошення національного трауру поки не вирішене. Влада Кемеровської області змінить бюджет для надання допомоги постраждалим.

За фактом події порушили кримінальну справу.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше було відомо про 53 загиблих у пожежі в Кемерово.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?