Страшна пожежа в Кемерово: Путін назвав причину масової загибелі дітей
Категорія
Світ
Дата публікації

Страшна пожежа в Кемерово: Путін назвав причину масової загибелі дітей

Страшна пожежа в Кемерово: Путін назвав причину масової загибелі дітей
Джерело:  РІА Новини

Причиною масової загибелі дітей під час пожежі в торговому центрі в Кемерово є злочинна недбалість і нехлюйство.

Такий коментар дав російський президент Володимир Путін через два дні після страшної трагедії, передає ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.

Читайте також: Трагедія в російському Кемерово: число жертв знову сильно зросла

Відповідну заяву глава РФ зробив під час наради з питання лікцідацій наслідків пожежі в ТЦ "Зимова вишня", де за даними російських ЗМІ, могли загинути близько 40 дітей.

"Що у нас відбувається, це ж не бойові дії, не несподіваний викид метану на шахті. Люди прийшли відпочивати, діти. Ми говоримо про демографію та втрачаємо стільки людей через що? Через злочинну недбалість, через нехлюйство", - прокоментував трагедію Путін.

Він також доручив голові СК провести відповідну перевірку щодо посадових осіб, які допустили трагедію, не виключивши, що важливі документи вони могли "отримати за гроші".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про затримання охоронця торгового центру, який ймовірно вимкнув пожежну сигналізацію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?