Росія проводить ряд відставок через проблеми з газопроводом до Криму
Категорія
Події
Дата публікації

Росія проводить ряд відставок через проблеми з газопроводом до Криму

Росія проводить ряд відставок через проблеми з газопроводом до Криму
Джерело:  РБК

У підприємстві Чорноморнафтогаз, яке займається будівництвом газопроводу з Росії до окупованого Криму, відбуваються масові відставки топ-чиновників.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК, що цитує власні джерела.

Читайте також: Росію спочатку газифікуй: в мережі висміяли обіцянку Путіна Криму

Відзначається, що активи українського Чорноморнафтогазу захопили після анексії Криму, після чого компанії доручили будівництво газопроводу Керч-Сімферополь-Севастополь і двох газорозподільних станцій в Севастополі і Сімферополі.

Будівництво повинно було закінчитися в кінці 2016 року. У грудні того року російський лідер Володимир Путін заявляв, що окупований півострів вже підключили до газотранспортної системи РФ, і найближчим часом газ почне надходити.

Зараз стало відомо про відставку гендиректора незаконного Чорноморнафтогазу Бориса Зіміна, трьох його заступників Сергія Прокоф'єва, Дмитра Барта і В'ячеслава Сотникова, а також керівника відділу капбудівництва Олександра Карнача.

Незважаючи на те, що відставка добровільна, її час збігся з підбиттям підсумків службової перевірки недотримання термінів здачі газопроводу.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі посміялися над обіцянками Путіна запустити газ до Криму в той час, коли частина росіян не має газопостачання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?