Німеччина прийняла остаточне рішення по російському "Північному потоку-2"
Категорія
Світ
Дата публікації

Німеччина прийняла остаточне рішення по російському "Північному потоку-2"

Німеччина прийняла остаточне рішення по російському "Північному потоку-2"
Джерело:  online.ua

Німецька влада ухвалила остаточне рішення по будівництву російського "Північного потоку-2". 27 березня вони видали дозвіл на зведення 30-кілометрової ділянки газопроводу на території країни, який буде постачати російський газ до Європи в обхід України.

Про це повідомила прес-служба російської компанії, яка займається будівництвом "Північного потоку-2", передає ONLINE.UA.

Читайте також: Газпром в збитку: в ЄС прийняли серйозне рішення по Північному потоку-2

Відзначається, що в Німеччині будуть побудовані 85 км російського газопроводу. Дозвіл на будівництво 55 км раніше видало Гірське відомство німецького Штральзунда, а 30 км "Північного потоку-2" будуть побудовані за дозволом, виданим Федеральним відомством з питань судноплавства і гідрографії.

На сайті компанії також є інформація, що процедури з отримання дозволів на будівництво "Північного потоку-2" зі Швеції, Данії і Фінляндії проходять за графіком. Їх сподіваються отримати вже в найближчі місяці.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що з 2020 року російський монополіст "Газпром" не зможе здійснювати транзит газу в Європу в обхід України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?