ЧС-2018 в Росії: Лондон зробив несподівану заяву
Категорія
Світ
Дата публікації

ЧС-2018 в Росії: Лондон зробив несподівану заяву

ЧС-2018 в Росії: Лондон зробив несподівану заяву
Джерело:  РІА Новини

Збірна Англії братиме участь в чемпіонаті світу з футболу, який в 2018 році буде проходити в Росії. Бойкот ЧС-2018 оголосили тільки британські чиновники і дипломати, а також члени королівської сім'ї.

Про це повідомив міністр закордонних справ Великої Британії Борис Джонсон, передає ONLINE.UA з посиланням на РИА Новости.

Читайте також: Порошенко виступив з гучною заявою по ЧС-2018 в Росії

Джонсон підкреслив, що у Лондона немає планів бойкотувати ЧС-2018 через збірну Англії. Він уточнив, що це питання знаходиться не в компетенції британського уряду.

Також глава МЗС Великої Британії додав, що влада не хоче карати англійських уболівальників через виникнення скандалу через отруєння Скрипаля. При цьому він закликав англійських фанатів бути пильними в Росії.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Ісландія прийняла рішення бойкотувати ЧС-2018 в Росії, але при цьому залишила російських дипломатів в країні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?