Курсант ФСБ РФ здався українським прикордонникам і попросив притулку
Категорія
Події
Дата публікації

Курсант ФСБ РФ здався українським прикордонникам і попросив притулку

Курсант ФСБ РФ здався українським прикордонникам і попросив притулку
Джерело:  online.ua

На українсько-російському кордоні в Харківській області українським прикордонникам здався курсант третього курсу Голіцинського прикордонного інституту ФСБ РФ і попросив політичного притулку.

Про це заявили в ДПСУ, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: В Азовському морі затримали судно під прапором Росії

 Сергій Удовиченко 1997 року народження зізнався, що в останні кілька років 6-7 разів брав участь в опозиційних мітингах, приховуючи це від керівництва навчального закладу, однак, останнім часом почав помічати, як його сторінки в соціальних мережах блокуються, що дало йому привід вважати, що спецслужби стежать за ним.

Тоді, після виборів президента РФ, військовий прийняв рішення втекти в Україну. Пізніше з'ясувалося, що чоловік є етнічним українцем, добре знає мову і хоче статусу біженця, щоб мати можливість жити, вчитися і працювати в Україні.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше українські прикордонники розповіли, що бійці російських спецслужб кілька разів здійснювали спроби викрадення українців на кордоні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?