Савченко роздяглася в передвиборчому ролику: опубліковано відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко роздяглася в передвиборчому ролику: опубліковано відео

Савченко роздяглася в передвиборчому ролику: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

У мережі з'явився передвиборчий ролик українського нардепа Надії Савченко, яка була заарештована у справі про підготовку перевороту.

Відповідне відео було опубліковано на сторінці нардепа в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Справа Савченко та Рубана: Луценко назвав можливий "мозковий центр" перевороту

Відзначається, що на відео Савченко підходить до вікна в простих штанях і вишиванці, після чого починає монолог, в ході якого знімає свій одяг і одягає військову форму.

"Війни політиків призводять до реальних війн. Коли проводяться вибори в Україні, українці програють країну політикам і олігархам, оскільки не відбувається змін у політичній системі. Щоб збереглася Україна як країна і держава потрібно знайти мудре рішення. Діяти потрібно на випередження. Я знаю, що робити, і рішення для себе я прийняла: прийде час, я стану кандидатом в президенти України. Але ваше рішення мені потрібно вже сьогодні", - каже політик в ролику.

Відзначимо, що за дві години з моменту публікації ролик зібрав 18 тисяч переглядів і викликав бурхливу реакцію мережі.

"Як добре, що тебе ізолювали від суспільства. Тільки б двері були міцні", "Чиччоліни(Анна Шталлер, перша порнозірка, яка перемогла у виборах в депутати парламенту, - ред.)  в українській політиці ще не було. Але схоже, скоро буде. Пані Савченко вже роздягається", "Ого, яка камера в СІЗО!", "Нова політика з нальотом еротики)", - прокоментували відеоролик.

Варто зауважити, що також в мережі здивувалися, навіщо людині, яка нібито збиралася провести теракт в будівлі Ради і захопити владу силовим шляхом, заздалегідь готувати передвиборчу кампанію.

Як повідомляв ONLINE.UA, 23 березня Шевченківський райсуд Києва вирішив заарештувати Савченко на 59 діб в справі про підготовку терактів в урядовому кварталі столиці і планах повалення влади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?