Повені в Україні: названі найпроблемніші райони
Категорія
Україна
Дата публікації

Повені в Україні: названі найпроблемніші райони

Повені в Україні: названі найпроблемніші райони
Джерело:  online.ua

Після стрімкого потепління, яке в останні дні фіксуються на території України, багато населених пунктів країни опинилися під загрозою підтоплення.

Про це розповіли в ДСНС України, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Потужний потоп на Закарпатті: опубліковано нове видовищне відео

Відзначається, що першим виявилося підтопленим село Вилкове на українській ділянці Дунаю в Одеській області, - його низинні райони затоплює регулярно. Також вже більше 10-ти разів відкачували воду неподалік від сіл Крюківщина, Бобриця і Тарасівка на Київщині.

"Крім того, очікується також формування чергової хвилі водопілля з підйомом рівнів води на річках басейнів: Сяну, Дністра, Західного Бугу і Прип'яті. Місцями можливий вихід води на заплаву", - йдеться в повідомленні.

Рятувальники закликали вживати заходи для запобігання затоплень і уважно стежити за станом мостових опор та підмостових русел.

Як повідомляв ONLINE.UA, 28 березня, за прогнозами синоптиків, в Україні фіксують останнє похолодання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?