Терористи посилили обстріл Донбасу: зафіксовано понад півсотні провокацій
Категорія
Події
Дата публікації

Терористи посилили обстріл Донбасу: зафіксовано понад півсотні провокацій

Терористи посилили обстріл Донбасу: зафіксовано понад півсотні провокацій
Джерело:  online.ua

За середу, 28 березня, в зоні АТО на Донбасі зафіксували 54 обстріли позицій української армії.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Читайте також: У Держдепі США розповіли про причини ускладнення ситуації в АТО

Відзначається, що це найбільша добова кількість обстрілів, зафіксована останнім часом, при цьому, бойовики також почали стріляти з більш важкого озброєння.

Так, на Донецькому напрямку терористи стріляли по Широкино з артилерії 122 мм калібру, по Павлополю і Гнутовому, - з мінометів 82 і 120 мм калібру, кулеметів і БМП, по Піскам і Водяному, - з мінометів 82 мм, по Авдіївці, Кам'янці, Опитному, Новотроїцькому, Широкино, Талаківці і Піскам, - з гранатометів, по Мар'їнці з кулеметів, по Новомихайлівці і Шахті Бутівці зі стрілецької зброї.

На Луганському напрямку бойовики стріляли з гранатометів і кулеметів в районі Щастя, і з мінометів 82 мм калібру і кулеметів, - по Катеринівці.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше український лідер Петро Порошенко розповів, скільки дітей було вбито на Донбасі з початку АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?