Пожежа в Кемерово: Росія прийняла жорстке рішення щодо українського пранкера
Категорія
Події
Дата публікації

Пожежа в Кемерово: Росія прийняла жорстке рішення щодо українського пранкера

Пожежа в Кемерово: Росія прийняла жорстке рішення щодо українського пранкера
Джерело:  online.ua

Басманний суд Москви заочно заарештував українського пранкера Микиту Кувікова, відомого в мережі як Євген Вольнов, і оголосив його в міжнародний розшук.

Про це написали в росЗМІ, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Пожежа в Кемерово: названо шокуюче число загиблих дітей

Відзначається, що проти Кувікова відкрили кримінальну справу за статтею про розпалювання ненависті і ворожнечі, - його звинувачують у поширенні завідомо неправдивої інформації про кількість жертв пожежі в ТРЦ "Зимова вишня" в Кемерово. За версією звинувачення, українець дзвонив в медустанови і держоргани РФ, поширюючи фальшиві дані "з метою дестабілізації ситуації в регіоні".

"Жодна офіційна російська структура не заслуговує на довіру. МНС-ники могли дістати дітей, але вони дозволили їм задихнутися. Хочеться нагадати росіянам, що завдяки їх бездіяльності вмирають діти в усьому світі, - говорив раніше Кувіков. - Це хороший привід задуматися, у що росіяни перетворили свою державу".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Микита Кувіков стверджував, що, з огляду на кількість місць в кінозалах, в пожежі загинуло близько 300 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?