Скандальна росіянка шокувала заявою про пожежу в Кемерово: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Скандальна росіянка шокувала заявою про пожежу в Кемерово: опубліковано відео

Скандальна росіянка шокувала заявою про пожежу в Кемерово: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Страшна пожежа в Кемерово, в якої загинуло понад 60 осіб, більшість з яких діти, стала "ударом в спину" Путіну, тому жителям Кемерово, які втратили під час трагедії дітей і цілі родини, треба об'єднатися і не піддаватися на провокації.

З такою шокуючою заявою виступила член Ради Федерації Олена Мізуліна в ефірі пропагандистського російського ток-шоу, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Страшна пожежа в Кемерово: Путін назвав причину масової загибелі дітей

Мізуліна вважає, що співчуття у зв'язку з трагедією потрібно висловлювати російському лідерові, якого вразила це подія. Вона назвала Путіна "духовним воїном", якого повинні підтримувати всі росіяни.

"Те, що він робить сьогодні для Росії - неймовірні речі, захищаючи на зовнішній арені Росію, всередині проводячи реформи неймовірної сили. І раптом так бездарно, за його спиною!",- похвалила Путіна Мізуліна на тлі події в Кемерово.

Нагадаємо, Олена Мізуліна відома не тільки в Росії своїми скандальними ініціативами. Вона виступає за заборону сайтів, проти абортів та усиновлення іноземцями російських дітей, а також веде боротьбу з представниками сексуальних меншин.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що під час пожежі в торговому центрі "Зимова вишня" в Кемерово загинула 41 дитина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?