Скандал з витоком даних: Facebook ввів нові настройки
Категорія
Технології
Дата публікації

Скандал з витоком даних: Facebook ввів нові настройки

Скандал з витоком даних: Facebook ввів нові настройки
Джерело:  online.ua

У соціальній мережі Facebook після скандалу з витоком даних спростять користувачам управління налаштуваннями приватності. Тепер користувачі зможуть видаляти персональну інформацію, яка зберігається в базі соцмережі.

Про це повідомила прес-служба компанії, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Скандал з Facebook набирає обертів: в ЄС готує жорсткі заходи

Розробники соцмережі змінили меню налаштувань програми для мобільних телефонів, щоб усі налаштування приватності розміщувалися на одній сторінці. За допомогою нововведень користувачі зможуть переглянути свою активність і приховати пости, які розміщували в Facebook, пошукові запити і запити на додавання в друзі.

Відзначається, що раніше ця інформація збиралася соцмережею для управління рекламою на сторінках кожного користувача. Також в Facebook пообіцяли оновити правила, в яких буде прописано, яку саме інформацію про користувачів збирає і використовує соцмережа.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Facebook визнали, що компанія збирала дані про смс, контакти і телефонні дзвінки користувачів додатка для смартфонів на базі Android.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?