Ватажок "ДНР" розсмішив мережу черговою безграмотною заявою: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Ватажок "ДНР" розсмішив мережу черговою безграмотною заявою: з'явилося відео

Ватажок "ДНР" розсмішив мережу черговою безграмотною заявою: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Ватажок "ДНР" Олександр Захарченко виступив з черговою нахабною заявою. Він заявив, що терористи ще в 2016 році "неофіційно" перемогли ЗСУ, що зробив на "поганій російській".

Відео чергової безграмотної заяви Захарченко було опубліковано в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Ватажок "ДНР" висунув нову обурливу загрозу Україні: опубліковано відео

"Перемогли ми в 16-му році, коли зламали українським військовим дух їхній. Ми зламали їхню душу і це є найголовніша перемога. Все інше - справа техніки", - заявив Захарченко.

Користувачі мережі підняли на сміх заяву Захарченка, в черговий раз вказавши на його неграмотність.

"А пацани-то і не знали", "Просто він відкрив новий хімічний елемент і намагається до всіх це донести - Їхній", "Ні, ну уявіть, який кар'єрний ріст - він на базарі стегенця продавав, а тут мікрохвони", - сміються над Захарченко користувачі соцмереж.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ватажок "ДНР" Захарченко підірвав мережу заявою про причини конфлікту в України- він вважає, що США намагаються захопити Донбас через красивих жінок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?