Представник ОБСЄ вперше зустрівся з ватажком "ЛНР": з'явилися подробиці
Категорія
Політика
Дата публікації

Представник ОБСЄ вперше зустрівся з ватажком "ЛНР": з'явилися подробиці

Представник ОБСЄ вперше зустрівся з ватажком "ЛНР": з'явилися подробиці
Джерело:  online.ua

27 березня в окупованому Луганську відбулася перша зустріч заступника голови СММ ОБСЄ Олександра Хуга з ватажком терористів "ЛНР" Леонідом Пасічником. На зустрічі обговорювалося заборона бойовиків проводити наглядову місію на непідконтрольних Україні територіях, безпека спостерігачів та гуманітарна сітуація в так званій "ЛНР".

Про це повідомив Олександр Хуг на брифінгу після переговорів з Пасічником, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Спостерігачі ОБСЄ дізналися, як бойовики "ДНР" приховують свої втрати

Хуг заявив, що з початку 2018 року на окупованих територіях було зафіксовано 46 випадків обмеження пересування спостерігачів ОБСЄ. Також він нагадав про збитий безпілотник місії, застосування якого передбачено Мінськими угодами.

Також в ході переговорів було піднято питання гуманітарної ситуації в окупованій Луганській області. Хуг зазначив "жахливі" умови на контрольно-пропускному пункті у Станиці Луганській і закликав ватажка"ЛНР" відкрити інші пункти пропуску.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в ОБСЄ невдоволено висловилися про просування ЗСУ на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?