Київ накрив несподіваний снігопад: в мережі публікують видовищні фото і відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Київ накрив несподіваний снігопад: в мережі публікують видовищні фото і відео

Київ накрив несподіваний снігопад: в мережі публікують видовищні фото і відео
Джерело:  online.ua

В ніч з 28 на 29 березня Київ накрив сильний снігопад. Незважаючи на очікування весняної погоди, кияни знову несподівано зустрілися з зимою.

Користувачі мережі жартують про березневий снігопад в Києві і публікують яскраві фото засніженої столиці, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Наближається ще одне похолодання: названа дата останнього снігу в Україні

У коментарях до фото засніженого Києва місцеві жителі жартують про "58 лютого", а також згадують, як українську столицю рекордно засипало снігом у березні 2013 року.

У той же час синоптик Наталка Діденко розмістила на своїй сторінці відео снігопаду в Києві, підкресливши, що це вже останній весняний сніг в столиці в 2018 році. За її словами, сніг в Україні буває навіть в квітні, а невеликі заморозки неодноразово спостерігалися і в травні, і в червні. Причиною тому є помірно-континентальний клімат.

За прогнозом синоптика, потеплішає в Києві вже в найближчі вихідні. Очікується, що 1 квітня в українській столиці стовпчики термометрів піднімуться до +12+17 градусів. Але з понеділка, 2 квітня знову похолодає.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Києві з-під снігу пробилися перші весняні квіти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?