Це думки ненормальних людей: Макаревич виступив з новою різкою заявою про росіян
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Це думки ненормальних людей: Макаревич виступив з новою різкою заявою про росіян

Це думки ненормальних людей: Макаревич виступив з новою різкою заявою про росіян
Джерело:  Голос Америки

Легендарний музикант Андрій Макаревич назвав "ідіотами" тих росіян, які критикують його висловлювання в соцмережах. Він заявив, що більше цінує думки нормальних людей.

Таким чином Макаревич відреагував на критику на свою адресу, передає ONLINE.UA з посиланням на "Голос Америки".

Читайте також: Рабська психологія ще жива: ще одна артистка різко висловилася про росіян

"Вичитувати в інтернеті якийсь смітник? Я краще хорошу книжку почитаю в цей же час. Я не збираю думки ідіотів. Мені набагато цінніше думка нормальних людей, до яких я себе відношу. Їх поки вистачає", - прокоментував Макаревич хвилю обурення на свою адресу.

Артист підкреслив, що соцмережі на нього ніяк не впливають. Він додав, що користується ними тільки як засобом поширення або отримання інформації.

Така реакція Макаревича пішла після того, як його масово почали критикувати через різкі висловлювання про те, що влада Росії перетворює громадян в "злісних д*білов".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова істерично відреагувала на слова Макаревича про росіян.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?