У Росії помер легендарний актор: названа причина
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії помер легендарний актор: названа причина

У Росії помер легендарний актор: названа причина
Джерело:  ТАРС

28 березня в Росії помер легендарний актор Олег Анофрієв. Народний артист РФ пішов з життя у віці 87 років. Причиною смерті відомого радянського артиста стала тривала хвороба.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Читайте також: У Росії помер відомий радянський актор

Зять Анофрієва повідомив, що актор дуже довго хворів. За даними російських ЗМІ, у нього було онкозахворювання.

Олег Анофрієв народився в 1930 році в Геленджику. Його дебют у кіно відбувся в 1950 році - тоді він знявся у фільмі "Секрет краси". Після цього його акторська кар'єра стрімко набрала обертів. Фільмографія Анофрієва складається більш ніж з 60 фільмів. Серед них: "Казка про втрачений час", "Друзі і роки", "Після дощику в четвер", "Людина з бульвару Капуцинів".

Останню роль в кіно Олег Анофрієв зіграв в 1999 році. Фінальною кінороботою актора стала картина "Знову треба жити".

Також Олег Анофрієв запам'ятався глядачам як майстер озвучення мультфільмів і виконавець пісень для телевізійних проектів. Його голосом виконана легендарна пісня "Спят усталые игрушки", а також пісня з мультфільму "Як левеня і черепаха пісню співали". Артист також записав пісню для фільму "Земля Саннікова" - "Есть только миг".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Москві помер творець найбільшої фінансової піраміди "МММ" Сергій Мавроді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?