Бойовики в зоні АТО почали застосовувати заборонену зброю спецпризначення
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики в зоні АТО почали застосовувати заборонену зброю спецпризначення

Бойовики в зоні АТО почали застосовувати заборонену зброю спецпризначення
Джерело:  online.ua

Бойовики незаконних збройних формувань почали використовувати в зоні АТО заборонену зброю спеціального призначення. Йдеться про лазерну зброю великої потужності, від променя якої постраждав один з українських прикордонників.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Росія стягує потужну зброю до кордонів України: опубліковано відео

У повідомленні зазначено, що лазерну зброю бойовики застосували в районі Мар'їнки, де ніс службу потерпілий прикордонник. Під час спостереження через оптичні прилади до нього в очі потрапив сліпучий промінь, в результаті чого військовослужбовець отримав опік сітківки ока.

В даний час потерпілий прикордонник госпіталізований. Медики оцінюють пошкодження його органу зору як серйозне.

В ДПСУ також відзначили, що це не перший випадок, коли бойовики застосовували сліпучі лазери на Донбасі. У 2016 році від лазерної зброї постраждали троє українських військових.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бойовики посилили обстріли Донбасу, здійснівши за останню добу понад півсотні провокацій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?