Савченко відзначилася черговою резонансною заявою в суді
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко відзначилася черговою резонансною заявою в суді

Савченко відзначилася черговою резонансною заявою в суді
Джерело:  online.ua

29 березня у Києві проводиться засідання Апеляційного суду у справі нардепки Надії Савченко, яку підозрюють в підготовці терактів і захоплення влади в Україні. В ході засідання Савченко зажадала усунути від судового процесу одного з прокурорів за "ганебний вираз".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК-Україна.

Читайте також: Савченко роздяглася в передвиборчому ролику: опубліковано відео

"Якщо в Україні є чесні вільні суди, я б хотіла їх бачити. Якщо ні, то нехай мене судить суд Господній, але не такий суд. Це моє підстава вам - відведення! Прокурор звинуватив мене в терористичному акті - виконаної дії - і у вбивстві . Де доведений факт вбивств? Кого я вбила? У мене немає до вас довіри, тому що ви не чуєте! ", - пояснила свою позицію Савченко.

Нардепка додала, що також Олександр Климович, відведення якого вона вимагає, обурив її "ганебною" заявою про російських офіцерів Єрофєєва та Александрова, яких він нібито вважає краще українських солдатів. Захисники підтримали клопотання Савченко, але суд відхилив його.

Засідання Апеляційного суду у справі Савченко, в ході якого нардепка намагається оскаржити свій арешт, триває.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше мати Савченко розповіла, як нардепка сильно схудла за п'ять днів голодування у СІЗО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?