В Україні з'явився 4G-зв'язок: перелік міст
Категорія
Технології
Дата публікації

В Україні з'явився 4G-зв'язок: перелік міст

В Україні з'явився 4G-зв'язок: перелік міст
Джерело:  online.ua

У п'ятницю, 30 березня, відразу два оператора мобільного зв'язку, - lifecell і Vodafone, - почали надавати послугу зв'язку 4G.

Про це компанії поінформували на своїх сторінках в соцмережах, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: В Україні запускають 4G: названо міста, які першими отримають новий зв'язок

Відзначається, що Vodafone запустив новий стандарт зв'язку в Києві, Львові, Харкові, Дніпрі, Одесі, і планує до кінця дня підключити ще кілька міст України.

У той же час, lifecell почав надавати послуги зв'язку четвертого покоління в 22 обласних центрах, Сєвєродонецьку і Краматорську.

"У третини міст, зокрема, в Миколаєві, Чернігові, Житомирі, Рівному, Черкасах, Вінниці, Сєвєродонецьку і Краматорську, lifecell - єдиний оператор, який почав надавати послуги зв'язку четвертого покоління", - йдеться в повідомленні.

З переходом на нові технології зв'язку привітав українців президент Петро Порошенко: "Сьогодні оператори мобільного зв'язку запускають 4G в понад двадцять містах України. Вітаю українців з впровадженням 4G!".

Як повідомляв ONLINE.UA, в кінці січня в Україні три українських мобільних оператори отримали перші ліцензії на 4G.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?