Голодування Савченко: стало відомо про різке погіршення здоров'я нардепки
Категорія
Політика
Дата публікації

Голодування Савченко: стало відомо про різке погіршення здоров'я нардепки

Голодування Савченко: стало відомо про різке погіршення здоров'я нардепки

Стан народної депутатки Надії Савченко, яка оголосила голодування 23 березня, різко погіршився. У неї в СІЗО почалися криваві випорожнення зі шлунка і сильні шлункові спазми.

Про це повідомила сестра нардепки Віра Савченко в інтерв'ю Hromadske.Radio, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Савченко відзначилася черговою резонансною заявою в суді

За словами Віри, Надія знаходиться під постійним наглядом штатного лікаря СІЗО - він призначив їй таблетки від шлунка. Також Савченко попросила краплі в ніс, так як на перших етапах голодування відчуває сильний жар, через який пересихають усі слизові.

Сестра Савченко розповіла, що умови в СІЗО, в яких міститься нардепка, є такими, як і в інших закладах подібного типу. Надія знаходиться в камері одна і за нею ведеться цілодобове спостереження за допомогою відеокамер.

Нагадаємо, Савченко заарештували 23 березня. Її підозрюють у підготовці терактів і захоплення влади. 29 березня суд розглянув апеляційну скаргу Савченко, але залишив в силі рішення щодо запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою строком на два місяці.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше мати Надії Савченко розповіла, що нардепка сильно схудла за час голодування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?