Страшна пожежа в Кемерово: суд виніс ще одне важливе рішення
Категорія
Світ
Дата публікації

Страшна пожежа в Кемерово: суд виніс ще одне важливе рішення

Страшна пожежа в Кемерово: суд виніс ще одне важливе рішення

31 березня суд Кемерово заарештував власницю торгового центру "Зимова вишня", в якому під час пожежі загинуло понад 60 осіб, Юлію Богданову. За рішенням суду, Богданову взяли під варту строком на два місяці.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.

Читайте також: Страшна пожежа в Кемерово: Путін назвав причину масової загибелі дітей

Богданова звинувачується в порушенні вимог пожежної безпеки, що призвело до масової загибелі людей. За даними слідства, співробітники неодноразово попереджали її про проблеми системи пожежної безпеки в будівлі торгового центру. Пожежа в Кемерово - арешт власниці торгового центру "Зимова вишня" Юлії Богданової (фото - vm.ru) 

Після оголошення рішення суду Богданова заявила, що має намір оскаржити його. Вона хоче домогтися пом'якшення запобіжного заходу на домашній арешт, оскільки бажає залишатися з родиною, в якій є малолітня дитина.

Слід додати, що раніше суд заарештував керуючу торгового центру "Зимова вишня" Надію Судденок і охоронця Сергія Антюшіна, який, за версією слідства, не включив сигналізацію під час пожежі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що родичі загиблих під час пожежі в Кемерово дізналися, хто закрив двері в кінозал, в якому живцем згоріли десятки дітей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?