Готуються до наступу: бойовики стягують танки і "Гради" до линії розмежування
Категорія
Події
Дата публікації

Готуються до наступу: бойовики стягують танки і "Гради" до линії розмежування

Готуються до наступу: бойовики стягують танки і "Гради" до линії розмежування
Джерело:  online.ua

Бойовики незаконних збройних формувань на Донбасі готуються до нових обстрілів позицій ЗСУ. Вони стягують в населені пункти танки і "Гради", наражаючи на небезпеку мирне населення по всій лінії розмежування конфлікту.

Про це повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО Дмитро Гуцуляк під час брифінгу в суботу, 31 березня, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Бойовики в зоні АТО почали застосовувати заборонену зброю спецпризначення

Зокрема, на Світлодарському напрямку українська розвідка зафіксувала переміщення 14 БМП і 6 тентів вантажівок бойовиків, які переміщувалися з Дебальцевого в Логвинове. У Безіменному, на приватних ділянках, терористи розмістили кілька танків, а на території школи в Софіївці - артилерійські системи різного калібру. Крім цього, в промзоні Кадіївки і на території ПТУ в Роздольному окупанти розмістили реактивні системи залпового вогню БМ-21 "Град".

"Українська сторона розцінює дії бойовиків як черговий етап підготовки засобів вогневого ураження до їх застосування по позиціях ЗСУ і по мирному населенню Донбасу. Це також свідчить про зацікавленість Росії в подальшому загостренні конфлікту", - йдеться в повідомленні Міноборони України.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бойовики за минулу добу 32 рази порушили великоднє перемир'я, в результаті чого загинув один боєць ЗСУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?