У Росії жорстоко вбили відомого актора
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії жорстоко вбили відомого актора

У Росії жорстоко вбили відомого актора
Джерело:  online.ua

У Москві за трагічних обставин загинув актор Євген Сапаєв. 42-річний артист, який відомий глядачам за роллю у фільмі "Стомлені сонцем-2", став жертвою невідомих, які побили його до смерті.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російські ЗМІ.

Читайте також: У Росії жорстоко вбили відомого шансоньє

Відзначається, що причиною нападу на актора став його жіночний зовнішній вигляд. Подруга Сапаєва повідомила, що тільки недавно дізналася про смерть Євгена, який був похований як бездомний.

За даними російських ЗМІ, після зйомок в "Стомлених сонцем" Сапаєв дійсно зважився на зміну статі, так як йому було некомфортно в тілі чоловіка. Він навіть самостійно зробив кілька спроб щодо позбавлення від чоловічих статевих органів, після чого перестав зніматися в кіно і поїхав до рідного села Велікова.

Подруга Сапаева також розповіла, що в Москву Євген поїхав ще в минулому році, щоб поправити здоров'я. Останній раз вона бачила його в березні 2017 року.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на Донбасі вбили одного з ватажків "ЛНР".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?