Росія похвалилася успішним випробуванням нової балістичної ракети: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Росія похвалилася успішним випробуванням нової балістичної ракети: з'явилося відео

Росія похвалилася успішним випробуванням нової балістичної ракети: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Міноборони РФ провело чергове випробування нової російської балістичної ракети "Сармат", яку в НАТО назвали "Сатана-2". Пуск був проведений з космодрому "Плесецьк" в Архангельській області.

Відео пуску важкої міжконтинентальної ракети "Сармат" було опубліковано на YouTube-каналі російського оборонного відомства, передає ONLINE.UA.

Читайте також: "Я виграю": Трамп серйозно поговорив з Путіним про можливу гонку озброєнь

Раніше про ракету "Сармат" і друге нове ядерне озброєння Росії заявляв Володимир Путін. Він підкреслював, що навіть найсучасніші протиракетні системи США будуть неефективними перед новим потужним російським озброєнням. Пізніше стало відомо, що для ілюстрацій "Сармата" під час виступу Путіна були використані кадри з комп'ютерного ролика 11-річної давності, на яких зображено падіння ядерної ракети на штат Флорида.

Користувачі мережі різко відреагували на нові випробування російської балістичної ракети. Вони вважають її "нікчемною показухою Росії".

"Такі ракети союзниками НАТО будуть збиватися як повітряні кульки, не долетівши до цілей", "Ракета здатна подолати американські системи ПРО. Краще б вона була здатна подолати безробіття, корупцію, свавілля влади, спад в промисловості і недовіру росіян до влади, а ще ріст цін і погану медицину"," Упала поруч, але це секрет", - пишуть обурені росіяни в мережі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Росія утилізує найпотужнішу ракету в світі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?