Бій Джошуа - Паркер: результат і відео видовищного поєдинку
Категорія
Спорт
Дата публікації

Бій Джошуа - Паркер: результат і відео видовищного поєдинку

Бій Джошуа - Паркер: результат і відео видовищного поєдинку
Джерело:  online.ua

У Кардіффі відбувся боксерський поєдинок між британцем Ентоні Джошуа і новозеландцем Джозефом Паркером. Бій завершився перемогою Джошуа, який додав до своєї колекції четвертий титул - WBO.

Відео видовищного бою Джошуа - Паркер було опубліковано на YouTube-каналі FightSpace, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Бій Гвоздик - Амар: результати і відео кращих моментів

Поєдинок між Джошуа і Паркером тривав усі 12 раундів, що сталося вперше в професійній кар'єрі британця, який завжди перемагав достроково. За рішенням суддів перемога дісталася Ентоні Джошуа - 119: 109, 118: 110, 118: 110.

Перемога в бою з Паркером принесла Джошуа пояс WBO, який доповнив його титули чемпіонів світу за версіями WBA, IBF та IBO. Від статусу абсолютного чемпіона світу боксера тепер відділяє лише пояс WBC, який на сьогоднішній день знаходиться в руках у Деонтея Уайлдера.

Слід зазначити, що в андеркарді бою Джошуа і Паркера відбувся поєдинок росіянина Олександра Повєткіна і британця Девіда Прайса. У цьому бою переміг Повєткін, який нокаутував суперника в п'ятому раунді.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український боксер Артем Далакян став новим чемпіоном світу за версією WBA в найлегшій ваз і.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?