Українська шахістка виборола почесну нагороду на чемпіонаті Європи
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українська шахістка виборола почесну нагороду на чемпіонаті Європи

Українська шахістка виборола почесну нагороду на чемпіонаті Європи
Джерело:  xsport.ua

Українська шахістка Ганна Музичук посіла третє місце на чемпіонаті Європи зі швидких шахів, що проходив в грузинському Тбілісі. Вона набрала 8 очок з 11, завдяки чому отримала бронзову медаль.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Хsport.

Читайте також: Відомий шахіст повернувся в спорт через 12 років

Переможницею чемпіонату Європи зі швидких шахів стала німка Елізабет Петц. Друге місце зайняла росіянка Анастасія Бондарук.

Відзначається, що в першу п'ятірку лідерів, які набрали по 8 очок за 11 турів, крім Ганни Музичук, Петц і Бондарук, увійшли ще одна українка Ганна Ушеніна і росіянка Олександра Костенюк. Призові місця були віддані за додатковими показниками.

Серед чоловіків в чемпіонаті Європи зі швидких шахів переміг шахіст з Хорватії Іван Шарич. Український шахіст Антон Коробов посів в турнірі 7 місце.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Музичук встановила історичний рекорд в Facebook, опублікувавши пост про бойкот чемпіонату світу в Саудівській Аравії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?