Порошенко анонсував важливі переговори з Меркель
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко анонсував важливі переговори з Меркель

Порошенко анонсував важливі переговори з Меркель
Джерело:  online.ua

10 квітня український глава Петро Порошенко здійснить робочий візит до Берліна, де проведе переговори з канцлером Німеччини Ангелою Меркель. Головною темою зустрічі стане питання щодо введення миротворців на Донбас.

Про це український президент повідомив під час візиту до Маріуполя, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Путін поступився в питанні введення миротворців на Донбас, але з умовою

"10 числа я їду в Берлін. Будемо говорити про миротворців ... Чому це так важливо? Тому що коли миротворці будуть скрізь - від Новоазовська до Станиці Луганській, будуть в Донецьку, будуть в Луганську, тоді не буде місця російської армії, вона піде через кордон ", - пообіцяв Порошенко українцям.

Анонсуючи зустріч з Меркель, Порошенко підкреслив, що всі країни світу підтримують Україну і вважають за необхідне введення миротворчої місії на Донбас.

Також на своїй сторінці в соцмережі Порошенко опублікував фото із зустрічі з мешканцями Маріуполя, з яким він провів Вербну неділю.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Порошенко назвав єдиний спосіб зупинити війну на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?