Соцмережі підірвала новина про приїзд Джастіна Тімберлейка в Київ
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Соцмережі підірвала новина про приїзд Джастіна Тімберлейка в Київ

Соцмережі підірвала новина про приїзд Джастіна Тімберлейка в Київ
Джерело:  online.ua

3 вересня до Києва приїде відомий амеркианського поп-музикант Джастін Тімберлейк. Він дасть великий концерт у НСК "Олімпійський" в рамках світового турне на підтримку нового альбому "Man of the Woods".

Відповідне оголошення з'явилося на сторінці заходу в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Лідер "Океану Ельзи" шокував першоквітневим розіграшем: опубліковано фото

Українці із захопленням сприйняли новину про концерт Тімберлейка в Києві. Буквально за кілька годин заходом в соцмережі зацікавилися кілька тисяч користувачів, які в коментарях до оголошення бурхливо висловлювали радісні емоції з цього приводу.

Пізніше виявилося, що новина про концерт Тімберлейка в Києві є першоквітневим жартом від організатора концертів зірок в Україні. Українці по-різному відреагували на цей розіграш - одні посміялися, а інші розсердилися на подібний гумор.

"Ви розбиваєте мрії і надії", "Не можна так жартувати. Це дуже жорстоко)", "У людей інфаркт може бути від таких новин", "В перші 10 секунд, коли я побачив новину, вже прикидав як в фанку танцюю", - пишуть українці.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в День сміху "Нафтогаз" вирішив відмовитися від боргу російського "Газпрому".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?