Вагітна Кейт Міддлтон викликала фурор на Великдень: опубліковані ніжні фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Вагітна Кейт Міддлтон викликала фурор на Великдень: опубліковані ніжні фото

Вагітна Кейт Міддлтон викликала фурор на Великдень: опубліковані ніжні фото
Джерело:  online.ua

Вагітна герцогиня Кембриджська знову захопила британців своїм розкішним образом. 1 квітня, в день католицького Великодня, Кейт Міддлтон з'явилася на святковому богослужінні в каплиці Святого Георгія в Віндзорському палаці, де незабаром зіграють весілля принц Гаррі і Меган Маркл.

Нові фото вагітної Кейт Міддлтон були опубліковані в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Вагітна Кейт Міддлтон затьмарила зірок на BAFTA-2018: з'явилися фото

Для святкового богослужіння Кейт Міддлтон вибрала темне пальто і оригінальний капелюшок, які доповнила бежевими туфлями на високих підборах. Пальто герцогині Кембриджської було прикрашено стильною брошкою, яка підкреслила її витончений образ.

На богослужінні Кейт Міддлтон супроводжував її чоловік, принц Вільям. Він ніжно підтримував дружину, не залишаючи її ні на мить.

Також на заході була присутня королева Єлизавета II. Вона вибрала для богослужіння яскраво-рожевий наряд і капелюшок, в тон костюму.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Кейт Міддлтон зачарувала мережу бюджетним нарядом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?