Українська шаблістка виграла новий етап Кубка світу з фехтування
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українська шаблістка виграла новий етап Кубка світу з фехтування

Українська шаблістка виграла новий етап Кубка світу з фехтування
Джерело:  online.ua

Відома українська шаблістка Ольга Харлан здобула нову перемогу на черговому етапі Гран-прі з фехтування, який проходив в Сеулі. Спортсменка здобула золоту медаль, вигравши важку сутичку з Ганною Мартон з Угорщини.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу національного олімпійського комітету України.

Читайте також: Українська шаблістка втретє стала чемпіонкою світу: з'явилося відео

Повідомляється, що в чвертьфіналі Гран-прі Ольга Харлан впевнено обіграла суперницю з Китаю Су Йон Чоі, в півфіналі перемогла Бьянку Піску з Румунії, а в фіналі обійшла чемпіонку світу і Європи, угорську спортсменку Ганну Мартон з рахунком 15:7.

Слід зазначити, що для Ольги Харлан перемога на Гран-прі в Сеулі стала другою на турнірах такого масштабу. Раніше українська спортсменка була переможницею Гран-прі Канкуна.

Також в скарбничці нагород Ольги Харлан є "срібло" і "бронза" з Олімпіади-2016, яка проходила в Ріо-де-Жанейро, "бронза" з Олімпіади-2012 і "золото" Пекіна-2008.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Ольга Харлан перемогла на етапі Кубка світу в Мексиці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?