Вчені визначили найкрасивішу жінку світу: опубліковані фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Вчені визначили найкрасивішу жінку світу: опубліковані фото

Вчені визначили найкрасивішу жінку світу: опубліковані фото
Джерело:  The Sun

Пишнотіла супермодель Келлі Брук стала жінкою з найкрасивішим тілом в світі. До такого висновку прийшли вчені з Техаського університету, які протягом кількох років проводили унікальне дослідження.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на The Sun.

Читайте також: Вчені назвали секрет щасливого шлюбу

В ході дослідження експерти розглянули фігури тисячі красунь з усього світу. При своїх розрахунках вони враховували їх зріст, обсяги фігури, вік, колір волосся, шкіри, очей, розмір грудей і інші особливості жіночого тіла. Проаналізувавши отримані дані, вчені прийшли до висновку, що фігура Келлі Брук найбільш близька до ідеалу.

Найкрасивіша жінка світу, на думку експертів, має зріст 168см. Її бюст має обсяг 99 см, талія - 63 см, а стегна - 91 см. Келлі Брук 38 років і, за її твердженням, вона ніколи не вдавалася до допомоги пластичних хірургів для удосконалення свого тіла.

Наукові співробітники в звіті за результатами дослідження пояснили, що фігури пишнотілих жінок найбільш близькі до досконалості. Вони вважають концепцію худоби, якої дотримуються сучасні моделі, "нездоровою".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що вчені розкрили простий спосіб скинути зайву вагу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?