День сміху в Україні: найцікавіші жарти чиновників в соцмережах
Категорія
Україна
Дата публікації

День сміху в Україні: найцікавіші жарти чиновників в соцмережах

День сміху в Україні: найцікавіші жарти чиновників в соцмережах
Джерело:  online.ua

1 квітня в соцмережах жартують не тільки пересічні українці, а й чиновники, які в 2018 році відзначилися особливим почуттям гумору. Їх жарти бурхливо обговорюють користувачі мережі, відзначаючи, що в цьому році українські чиновники креативно підготувалися до Дня сміху, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Соцмережі підірвала новина про приїзд Джастіна Тімберлейка в Київ

Одним з найяскравіших жартів 1 квітня в соцмережі стало повідомлення губернатора Одеської області Максима Степанова про будівництво на острові Зміїному в'язниці для корупціонерів. Українці посміялися з цього жарту, іронічно відзначивши, що "в Україні немає такого розміру острова, щоб їх вмістити".

Привітав українців з 1 квітня і представник Держприкордонслужби України Олег Слободян. Він анонсував залучення нільських крокодилів до служби українських прикордонників.

Глава "Укрпошти" Михайло Василенко в свою чергу написав в соцмережах, що головна пошта країни перекрила Хрещатик в знак протесту проти появи 4G на території поштамтів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Укрзалізниця з нагоди 1 квітня запустила в Україні перший Hyperloop.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?