На Україну насувається холодний циклон: очікується різке похолодання зі снігом
Категорія
Україна
Дата публікації

На Україну насувається холодний циклон: очікується різке похолодання зі снігом

На Україну насувається холодний циклон: очікується різке похолодання зі снігом
Джерело:  online.ua

У понеділок, 2 квітня, в Україну зайде новий циклон, який принесе з собою холодне повітря і навіть сніг. Різке похолодання очікується в західних областях та на півночі України.

Про це повідомила народний синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Київ накрив несподіваний снігопад: в мережі публікують видовищні фото і відео

За прогнозом синоптика, вже в найближчу ніч температура повітря в західних регіонах знизиться до -2С°. Днем там буде від +3 до +6 С°, а також мокрий сніг з дощем.

Самою теплою погода під впливом холодного циклону під ім'ям Франциск буде на півдні та сході. Там температура повітря буде триматися на позначках від +9 до +14 С°. При цьому синоптик попередила про сильний поривчастий вітер.

Погода в Україні на 2 квітня

Погода в Києві 2 квітня також зіпсується. В українській столиці буде сухо, але вітряно. Похолодає в Києві до + 7С°, але всього лише на один день.

З вівторка, 3 квітня, весняна і тепла погода в Україні повністю відновиться. Опади підуть, а температура повітря подімется до + 18С°. Очікується, що весь наступний тиждень до Великодня буде сонячним.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україні після останнього похолодання різко потеплішає.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?