Меркель не допоможе: у Росії назвали умову для введення миротворців на Донбас
Категорія
Політика
Дата публікації

Меркель не допоможе: у Росії назвали умову для введення миротворців на Донбас

Меркель не допоможе: у Росії назвали умову для введення миротворців на Донбас
Джерело:  online.ua

Введення миротворчої місії на Донбас можливе тільки при згоді з окупаційною "владою ЛДНР".

Про це написав на своїй сторінці в соцмережі голова комісії Ради Федерації з інформаційної політики Олексій Пушков, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Путін поступився в питанні введення миротворців на Донбас, але з умовою

Таким чином Пушков відреагував на візит українського президента Петра Порошенка в Берлін, де він планує провести переговори з канцлером Німеччини Ангелою Меркель з питання введення миротворців на Донбас.

"Треба обговорювати введення миротворців ні з Меркель або Волкером, а з Донецьком і Луганськом. Без їх згоди не буде там ніяких миротворців. Ні Меркель, ні Волкер не допоможуть", - написав Пушков.

Нагадаємо, 1 квітня український глава під час поїздки до Маріуполя анонсував свій візит в Німеччину, пообіцявши, що вже незабаром на окуповані території України буде введена миротворча місія, після чого російська армія піде.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше у Москві неодноразово виступали проти введення миротворчої місії ООН на Донбас. Російська влада заявляла, що "ніколи не допустить" контролю України на ділянці кордону з РФ і прикордонної зони на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?