На матчі Маріуполь-Динамо фанати влаштували бійку з поліцейськими: з'явилося відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

На матчі Маріуполь-Динамо фанати влаштували бійку з поліцейськими: з'явилося відео

На матчі Маріуполь-Динамо фанати влаштували бійку з поліцейськими: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У неділю, 1 квітня відбувся матч між командами "Динамо" і "Маріуполь" в рамках 25-го туру Прем'єр-ліги України з футболу. В середині другого тайму біля стадіону в Маріуполі фанати влаштували сутички з поліцейськими, в результаті яких постраждало 9 правоохоронців.

Відео бійки фанатів з поліцейськими під час матчу Динамо-Маріуполь було опубліковано в мережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: У Греції зіткнулися російські та українські футбольні фанати: з'явилося відео

Прес-служба Донецької поліції повідомила, що спочатку вболівальники на трибунах почали підривати петарди і запалювати димові шашки. Поліцейські поспішили вивести зі стадіону порушників, але їх прихильники вибігли за межі стадіону і почали закидати правоохоронців камінням.

Відзначається, що в результаті події постраждали семеро співробітників роти особливого призначення, співробітник патрульної поліції і слідчий Центрального відділу поліції. Також були пошкоджені два службових авто копів.

За фактом бійки на матчі Динамо-Маріуполь порушено кримінальну справу.

Слід зазначити, що після влаштованої бійки на стадіоні Маріуполя була забезпечена безпека гравців та вболівальників. Матч київського клубу з місцевою футбольною командою завершився перемогою гостей. Рахунок матчу Маріуполь-Динамо - 2:3.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що біля Верховної Ради відбулися сутички, в результаті яких постраждало багато копів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?