Гірше смітника: в мережі показали, у що окупанти перетворили Крим
Категорія
Україна
Дата публікації

Гірше смітника: в мережі показали, у що окупанти перетворили Крим

Гірше смітника: в мережі показали, у що окупанти перетворили Крим
Джерело:  online.ua

Туристичний сезон в окупованому Криму на межі зриву, так як більшість пляжів півострова потрібно закривати на все літо через те, що там сталася екологічна катастрофа.

Свіжі фото з Криму, на яких продемонстровано, у що окупанти перетворили півострів, опублікував блогер Олександр Гірський на сайті "Ехо Москви", передає ONLINE.UA.

Читайте також: Дороги повністю розбиті: з'явилися свіжі фото і відео будівництва Керченського мосту

У коментарях до знімків він написав, що популярні курорти Коктебель і Феодосія перетворилися в брудне болото. Ситуація на пляжах жахлива - по всій території розкидане сміття, а в прибережній зоні з води стирчать іржаві залізяки.

"Це зона суцільного беззаконня, безвладдя і занепаду. Місце стало гірше смітника, а влітку тут смердить каналізацією", - додав Гірський.

Він підкреслив, що місцева "влада" не реагує на те, що відбувається. Окупантів не турбує ні каламутна рідина, яка з труб стікає в море, ні сміття на пляжах.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в минулому туристичному сезоні пляжі окупованого Криму вже були порожніми. Російська влада в цьому звинуватила Україну, яка нібито влаштувала "туристичну блокаду".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?