Це фіаско: мережу насмішив провал з запуском безпілотника "Пошти Росії"
Категорія
Світ
Дата публікації

Це фіаско: мережу насмішив провал з запуском безпілотника "Пошти Росії"

Це фіаско: мережу насмішив провал з запуском безпілотника "Пошти Росії"
Джерело:  online.ua

В Улан-Уде запустили перший безпілотник "Пошти Росії", який повинен був доставити вантаж в одне з сіл Бурятії. Відразу ж після старту літальний апарат зазнав аварії, врізавшись в житловий будинок.

У мережі з'явилося відео аварії першого поштового безпілотника Росії, передає ONLINE.UA.

Читайте також: За секунду до старту: в мережі сміються над черговим космічним провалом Росії

Повний провал з запуском першого дрону "Пошти Росії" стався на очах десятків чиновників і журналістів. Вони оцінили збиток від падіння безпілотника в 1,2 млн рублів (близько 500 тисяч гривень). В "Пошті Росії" відповідальність за провал переклали на виробника літального апарату.

Користувачі мережі сміються над тим, що сталося. Вони іронічно жартують з приводу урочистого запуску поштового дрона, який розбився, не встигнувши злетіти.

"Росія в одній картинці", "Народжений повзати ...", "Значить того, що може вбити зверху в Росії додалося. Були тільки бурульки, тепер ще й посилки", "А чого без незаперечного реактора?", "Американці збили невидимою ракетою", - сміються над провалом користувачі мережі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі розкрили черговий фейк російських ЗМІ про війну в Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?